Danish design, ook voor speciale gelegenheden

Hoe leuk is het om bij speciale gelegenheden een sieraad cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere verjaardag. Een huwelijksdag. Of misschien wel een jubileum van je vriendschap met je beste vriendin. Danish design heeft prachtige sieraden en horloges. De keuze is enorm. Er zit altijd wel wat van jouw gading bij.

Danish design voor een verjaardag

Als je partner jarig is, is dat een goede reden voor een prachtig cadeau. Denk dan eens aan een horloge of sieraad van Danish design. Je geeft hiermee aan dat je partner, ook na al die jaren, nog steeds bijzonder is voor jou. En, wanneer je een horloge van Danish design geeft, dat de tijd lijkt stil te staan als hij of zij in jouw buurt is. Ook kun je het gooien op het aftellen van de minuten voor jullie elkaar weer zien. Hartstikke romantisch, zonder dat het een klef cadeautje wordt. Met Danish design geef je prachtige kwaliteit en dat zie je!

Danish design voor een huwelijksdag

Om de huwelijksdag nog specialer te maken dan ‘ie al is, is het misschien een goed idee om je (aanstaande) vrouw behalve een ring ook een schitterende set met oorbellen, een armband en een ketting te geven. De ontwerpen van Danish design zijn hier uitermate voor geschikt. Ze zijn simpel en eenvoudig, maar zó mooi! Ook wanneer je je zoveel-jarig huwelijksjubileum viert kom je met dit merk goed voor de dag. Wat dacht je van matching horloges? Of, om je vrouw in het zonnetje te zetten, een prachtige armband of oorbellen?

Danish design voor je allerliefste vriendin

Danish design
Voor meiden en dames is ook een jubileum met je beste vriendin een mijlpaal die gevierd moet worden. De sieraden van Danish design zijn hier uitermate voor geschikt. Bestel allebei dezelfde armband of ketting. Je hebt dan altijd je beste vriendin bij je.

Danish design voor altijd

Door het gebruikte materiaal van de sieraden (titanium) weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Deze sieraden gaan dus (meer dan) een leven lang mee. En ze blijven mooi. Want titanium is supersterk en bestand tegen zout, zweet, water en diverse zuren. Je kunt de sieraden dus altijd dragen. Wat ook fijn is, is dat er dus gewerkt wordt met puur titanium. Hier is geen nikkel of andere stof aan toegevoegd. Hierdoor zijn de sieraden hypo-allergeen en ze zullen niet verkleuren of lelijke vlekken achterlaten op je huid. Gauw naar de webshop dus!