De leukste Feestlocaties in Utrecht

In het hart van Nederland ligt de bruisende stad Utrecht. Bekend om haar mooie binnenstad met winkels, grachten, vele restaurants en bars. Een ideale stad voor een feestje dus, maar wat is nou de perfecte feestlocatie Utrecht? In deze blog zal ik verschillende bijzondere feestlocaties in en rond Utrecht behandelen. Elke locatie heeft iets bijzonders, zo is er voor elk soort feest een locatie te vinden in Utrecht. De feestlocaties die naar voren zullen komen zijn CitySense, Bar Beton Rijnsweerd en Muntgebouw Utrecht.

De hipste feestlocatie in Utrecht

Eén van de hipste feestlocaties in Utrecht is CitySense, deze locatie heeft alle voorzieningen om een goed feestje te geven. Zo beschikt deze locatie over een 20 meter breed projectiescherm wat ook interactief gebruikt kan worden. Daarnaast is er een geïntegreerd geursysteem aanwezig om voor elk feest de juiste geurbeleving te creëren. Ook is er uiteraard een goed geluids- en lichtsysteem aanwezig. Wilt u uw gasten op het feest verrassen met iets culinairs? Dan bent u bij CitySense ook aan het goede adres.

Bar Beton Rijnsweerd

Deze feestlocatie in Utrecht ligt iets buiten het centrum en aan de A27/A28. Hierdoor is deze locatie goed bereikbaar met de auto. Bar Beton Rijnsweerd beschikt over 11 verschillende zalen, hierdoor is er voor ieder feest een mooie zaal. Deze locatie is geschikt voor een borrel, bedrijfsfeest of receptie. Bij Bar Beton Rijnsweerd is het mogelijk om een feest te organiseren welke uw gasten niet meer zullen vergeten.

Een klassieke feestlocatie Utrecht

Het Muntgebouw is een rijksmonument dat gelegen is aan het water en op loopafstand van Utrecht centraal en de Jaarbeurs. Er zijn zowel kleine als grote zalen, de grote zalen hebben plaats voor 700 personen. Deze feestlocatie in Utrecht is hiermee uitermate geschikt voor een groot bedrijfsfeest. Ook voor eten en drinken bent u bij het Muntgebouw aan het juiste adres, er wordt hier altijd gewerkt met verse producten. Voor ieder budget kan er een mooi feest georganiseerd worden.

Feestlocatie utrecht
Feestlocatie Utrecht Citysense