Schaub Lorenz

Met Schaub Lorenz iets unieks in je keuken

Retro is he-le-maal hip! Je ziet het terug in allerlei ontwerpen en kleuren. Maar ook verder kom je retro overal tegen. Wat denk je van vinyl? Plaatjes draaien is weer helemaal van nu. Wie had dat ooit gedacht? Maar ook voor in je huis, en meer specifiek voor in je keuken is retro weer helemaal terug. Wat denk je van een mooie koelkast met chromen greep en afgeronde hoeken? Deze koelkasten kun je vinden wanneer je in het ontwerpenlijstje van Schaub Lorenz kijkt. En dan zijn ze ook nog eens in maar liefst 12 kleuren verkrijgbaar. Schaub Lorenz is een mooi merk dat design betaalbaar weet te houden. Want dat is vaak wel een nadeel van retro design… Het is vaak duur. Maar bij Schaub Lorenz is dat dus niet aan de orde.

Schaub Lorenz in de keuken

Schaub Lorenz
Een verbouwing van je keuken is vaak al duur genoeg, laten we eerlijk zijn. Je wilt dan niet ook nog eens goud-geld uitgeven aan keukenapparatuur. Met Schaub Lorenz is dat niet nodig. Je bestelt de apparatuur van Schaub Lorenz gewoon online en als je slim bent, kies je voor leuke combi-deals. Je bent dan nog goedkoper uit dan je al dacht. En je hebt wel echt design in je keuken staan. Kies bijvoorbeeld een koelkast, waterkoker en vaatwasser in dezelfde kleur. Je maakt dan direct één geheel van je keuken. Maar ook een combi-magnetron of broodrooster zijn beschikbaar in dezelfde lijn. Deze serie van Schaub Lorenz is bijvoorbeeld ook erg geschikt wanneer je een huurhuis hebt. Je kunt de apparaten gewoon “los” in de ruimte zetten. Zo maak je van je standaard keukentje een echte blikvanger.

Met Schaub Lorenz zet je de puntjes op de i

Als je je keuken opnieuw hebt ingericht, dan wil je natuurlijk wel dat dat duidelijk zichtbaar is. Je kiest dan voor mooie materialen voor de keukenkastjes en voor het werkblad. Maar vergeet ook zeker de apparatuur niet! Met Schaub Lorenz kun je, ook met een wat kleiner budget, prachtige keukenapparatuur neerzetten. Op alle apparatuur van Schaub Lorenz zit twee jaar garantie aan huis. Dat is, zeker in deze prijsklasse, uniek te noemen. Ook andere handigheidjes zijn gewoon te bestellen. Wat denk je van een koelkast die je zelf niet hoeft te ontdooien? Dat scheelt een hoop tijd en energie. Het vriesvak van de “No Frost” serie reguleert zichzelf. Daar heb jij geen omkijken naar.